Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre tilbud

HVITE ØRN

Hvite Ørn er vårt hoved fartøy, tradisjonelt, hyggelig og spesielt utrustet for representasjon og uformelle hyggeturer. Anbefalt antall gjester fra 25 til 80.

SERTIFIKAT

Som meget få i sin kategori, har fartøyet sikkerhetssertifikat for seilas i hele Oslofjordområdet og videre i indre og ytre kystfarvann.

Skipsertifikatet gjelder for fartsområde "Liten Kystfart", hvilket åpner for seilas ut til 20 nautiske mil av kysten, dersom behov eller ønskelig.

SALONGENE

Salongene med  sitt hyggelige og maritime preg, har dekkekapasitet for tilsammen 80 gjester, henholdsvis 55 og 25 beliggende på hoveddekk og overliggende dekk, 

LUGARER / OPPDRAG OVER TID

I tillegg til skipperlugar på øverste dekk, er det  lugarkapasitet til 10 personer under hoveddekk. Alle lugarer har servant med kaldt og varmt vann. Felles bad med dusj på hoveddekk. I tillegg kan kan soveplasser improviseres.                                                                                                                                                                                                     


SOLDEKKET

Soldekket på øverste dekk, har værbeskyttelse med fleksible tak og sidevinduer. Det er direkte inngang til øvre salong. Sammen med akterdekk er det bord og sitteplasser for inntil 80 personer. 

AKTERDEKK

Akterdekk er en hyggelig uteplass med sitteplasser og direkte forbindelse via trapp til Soldekk.


LENGERE TURER/TRANSPORT OVER STØRRE AVSTANDER

Dersom ønskelig med seilas over større avstander og bruk av mer tid, utfører HVITE ØRN dette. For lengere tids opphold ombord, er det lugarer og andre fasiliteter.

MINIMAL STØY

Salongenes og uteområdenes gunstige plassering sammen med skrogets solide trekonstruksjon gir minimal støy fra maskinrom, selv under høy fart.

Tilbakemelding

«Jeg vil gjerne få takke for en fin sommerfest som HSH hadde på MS HVITE ØRN 14. juni.

Vi i festkomiteen fikk mange positive tilbakemeldinger fra festdeltagerne som vi gjerne vil videreformidle til dere. Maten smakte godt, og det var rask, vennlig og effektiv servering fra et veldig serviceminded personale.

Tusen takk!

Med vennlig hilsen 
Astrid Helene Andersen
Økonomisjef
Handels- og Servicenæringens HovedorganisasjoOSCARSBORG FESTNING

La turen til og fra Oscarsborg Festning bli en begivenhet i seg selv.

Christiania Fjordcharter arrangerer båttur eller sjøtransport, til/fra Oscarsborg festning for grupper fra 20-100 gjester.

Tidsbruk styres av oppdragsgiver. 

Ombord kan det velges mellom helt enkel service, eller servering iht avtalt meny.

Link Oscarsborg festning.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn