Meny og Priser
Baguette | |
---|---|
Baguette | Kr 94,- |
Snitter | |
---|---|
Gourmetsnitter, 5 stk | Kr 195,- |
Selskapssnitter, 5 stk | Kr 155,- |
Lunchmeny | |
---|---|
Karbonader med løk Røkelaks med eggerøre Roastbeef med potetsalat Kyllingfilet med ferk salat Upillede reker Kaffe/te |
Kr 250,- |
Lunchmeny/skalldyr de lux | |
---|---|
Kongekrabbe naturell med lakserogn og lime majones Gratinert sjøkreps med grottelagret Gryerost Nygrillet kamskjel med tigerreker, aioli og granatepler Hjemmelaget skagenrøremed dill Røket laks med eggerøre, aspargestopper |
Kr 317,- |
Rekeaften | |
---|---|
Store upillede reker med loff, smør, majones og sitron Serveres ved bordene |
Kr 245,- |
Grillet kylling | |
---|---|
Halv kylling m/potetsalat, salat, brød og smør | Kr 275,- |
Tapasbuffet | |
---|---|
Sticky Fingers kjøttboller. Amadine poteter med bacon, sjarlottløk, spinat og cheddar. Hjemmelagde pølser på syd. Yum buns med pulled chicken i teryakisaus med sesamfrø. Wraps med pestokrem, scamps, salat og revet parmasan. Fersk salat limemarinert rødløk, parmasan og granateple. Marinerte kalamata oliven, kapers og soltørkede tomater. Aioli, myntetzatziki, nystekt brød og fransk smør. |
Kr 380,- |
Buffet | |
---|---|
Hjemmelagde pølser. Sticky Fingers kjøttboller. Roastbeef med remulade, tomater og rødløk. Røkt laks med hjemmelaget eggerøre. Hjemmelaget biffkarbonader og storfe med stekt løk. Hjemmelaget potetsalat med bacon. Frisee og ruccola salat med granateple, limemarinert rødløk og løkskrutonger. Assortert spekemat med rømme. Spicy kyllingklubber. Aioli, myntetzatziki, nystekt brød og fransk smør. |
Kr 432,- |
California Tapas | |
---|---|
Gratinert sjøkreps med grottelagret Gruyereost. Kongekrabbe marinert i cremefraiche og srirachasaus, rullet i maismel og sprøstekt i smør på surdigsbruchetta med fennikelsmør. Ferske grillede kamskjell på champagnemousse. Scampikyss fylt med marinert fetaost, surret med marinert fetaost, surret i bacon og lagt på en seng av couscous og fersk spinat. Lobster roll. Asparges rullet i parmaskinke drapert med balsamico, toppet med maple syrup og havsalt marinerte pinjekjerner grissini stick. Pulled chicken med søtpotet. Tomat og mozzarella salat med basilikum. Teriyakistekt høyrygg med sesamfrø i yum buns. Foccaliabrød med tomat og mozzarella. |
Kr 640,- |
Spekebuffet, norsk | |
---|---|
To typer spekepølse, røkt dyrekjøtt, Fenalår, spekeskinke, potetsalat eggerøre og rømme, flatbrød ass. Nystekt brød og smør. |
Kr 320,- |
Desert/kaker | |
---|---|
Fransk Fruktkake | Kr 100,- pr stk |
Wienerkringle | Kr 55,- pr stk |
Kaffe m/fløte og sukker | Kr 30,- |
Menypriser tillegges 25% MOMS
Andre ønsker enn det oppførte, imøtekommes på beste måte.
Det tas forbehold om endringer i menyenes sammensetninger og priser.