Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

CHRISTIANIA FJORDCHARTER startet sin virksomhet som en familieeid foretak allerede i 1989. Den lange fartstiden, har gitt oss verdifull erfaring, hvilket gjenspeiler seg i vellykkede løsninger og arrangementer. Vi mottar hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som peker på meget god service og høy sikkerhetsfaktor.

Under turen serveres forhåndsbestilte retter fra en rikholdig meny.

Båtene har alle rettigheter og leverer drikke etter vinkart som inneholder alternativer for de fleste.

Dersom andre ønsker, mottar vi gjerne disse sammen med bestilling av meny.  


De fleste aktiviteter er dags- og kveldsturer for bedrifter, offentlige institusjoner og private. 

Turen går for det meste i indre Oslofjord hvor vi seiler i farvann med passering av naturskjønne holmer, øyer og fjordarmer. Spesielle ønsker imøtekommes så lenge farvannet har den nødvendige beskaffenhet.

Under måltidet ankrer vi som oftest opp i en lun vik.

Vårt utgangspunkt for seilasen er Oslo Havn, Rådhusbrygge 3, hvor vi har fast fortøyningsplass og besøksadresse. Turen kan etter behov og ønske starte fra andre brygger i Oslofjorden.

SEILAS UT AV FJORDEN

Vårt hoved fartøy HVITE ØRN, har som meget få passasjerfartøy i sin kategori, sertifikat for «fartsområder» som gir anledning til å utføre seilinger/oppdrag i hele Oslofjordområdet med eventuell fortsettelse i ytre fjord- og kystfarvann.

Avtal gjerne for visning ombord.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn