Hopp til innhold

Meny og Priser

Baguette
Baguette Kr 94,-

Snitter
Gourmetsnitter, 5 stk Kr 195,-
Selskapssnitter, 5 stk Kr 155,-

Lunchmeny
Karbonader med løk
Røkelaks med eggerøre
Roastbeef med potetsalat
Kyllingfilet med ferk salat
Upillede reker
Kaffe/te
Kr 250,-

Lunchmeny/skalldyr de lux
Kongekrabbe naturell med lakserogn og lime majones
Gratinert sjøkreps med grottelagret Gryerost
Nygrillet kamskjel med tigerreker, aioli og granatepler
Hjemmelaget skagenrøremed dill
Røket laks med eggerøre, aspargestopper
Kr 317,-

Rekeaften
Store upillede reker med loff, smør, majones og sitron
Serveres ved bordene
Kr 245,-

Grillet kylling
Halv kylling m/potetsalat, salat, brød og smør Kr 275,-

Tapasbuffet
Sticky Fingers kjøttboller.
Amadine poteter med bacon, sjarlottløk, spinat og cheddar.
Hjemmelagde pølser på syd.
Yum buns med pulled chicken i teryakisaus med sesamfrø.
Wraps med pestokrem, scamps, salat og revet parmasan.
Fersk salat limemarinert rødløk, parmasan og granateple.
Marinerte kalamata oliven, kapers og soltørkede tomater.
Aioli, myntetzatziki, nystekt brød og fransk smør.
Kr 380,-

Buffet
Hjemmelagde pølser.
Sticky Fingers kjøttboller.
Roastbeef med remulade, tomater og rødløk.
Røkt laks med hjemmelaget eggerøre.
Hjemmelaget biffkarbonader og storfe med stekt løk.
Hjemmelaget potetsalat med bacon.
Frisee og ruccola salat med granateple, limemarinert rødløk
og løkskrutonger.
Assortert spekemat med rømme.
Spicy kyllingklubber.
Aioli, myntetzatziki, nystekt brød og fransk smør.
Kr 432,-

California Tapas
Gratinert sjøkreps med grottelagret Gruyereost.
Kongekrabbe marinert i cremefraiche og srirachasaus, rullet i maismel
og sprøstekt i smør på surdigsbruchetta med fennikelsmør.
Ferske grillede kamskjell på champagnemousse.
Scampikyss fylt med marinert fetaost, surret med marinert fetaost,
surret i bacon og lagt på en seng av couscous og fersk spinat.
Lobster roll.
Asparges rullet i parmaskinke drapert med balsamico, toppet med
maple syrup og havsalt marinerte pinjekjerner grissini stick.
Pulled chicken med søtpotet.
Tomat og mozzarella salat med basilikum.
Teriyakistekt høyrygg med sesamfrø i yum buns.
Foccaliabrød med tomat og mozzarella.
Kr 640,-

Spekebuffet, norsk
To typer spekepølse, røkt dyrekjøtt, Fenalår, spekeskinke,
potetsalat eggerøre og rømme, flatbrød
ass. Nystekt brød og smør.
Kr 320,-

Desert/kaker
Fransk Fruktkake Kr 100,- pr stk
Wienerkringle Kr 55,- pr stk
Kaffe m/fløte og sukker Kr 30,-

Menypriser tillegges 25% MOMS

Andre ønsker enn det oppførte, imøtekommes på beste måte.

Det tas forbehold om endringer i menyenes sammensetninger og priser.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter